ماهی های بسیار زیاد و متنوعی برای تهیه تن ماهی به کار می روند . اگرچه تن ماهی داخل قوطی اغلب می تواند منبعی از جیوه در رژیم غذایی محسوب شود . مفهوم تن ماهی یعنی استفاده از انواع مختلف ماهی ها. یکی از آن ها اسکیپ جک می باشد که معروف ترین نوع ماهی مصرف شده در تن ماهی است که در آن مقدار زیادی جیوه قرار دارد که یک ماده شیمیایی است و اغلب در ترموستات و ترمومتر ها و سوئیچ های نور اتوماتیک به کار می رود و امکانات صنعتی مثل استفاده از مواد شیمیایی خاص در کارخانه ها را فراهم می کند. زمانی که جیوه در داخل محیط آزاد می شود ، می تواند یک مشکل جدی برای سلامت انسان ها محسوب شود ؛ مخصوصاً اگر وارد دریا و اقیانوس شده باشد .
باکتری طبیعی ، جیوه را به خود جذب می کند و آن را به متیل جیوه تبدیل می کند که یک زنجیره غذایی جدید می باشد . ماهی کوچک آن را مصرف می کند یا متیل جیوه را به خود جذب می کند و این کار را از طریق خوردن ماهی های بزرگ تر انجام می دهد . جیوه به جای شکستن و یا حل شدن می تواند در هر سطح از زنجیره غذایی یافت شود.


نکات برجسته این برند
استفاده از مواد اولیه مرغوب
صید ایران جهت رضایت مشتریان خود از مواد اولیه مرغوب استفاده میکند .
استفاده از دستگاه های روز دنیا
صید ایران جهت ارتقای کیفیت محصولات خود از دستگاه های روز دنیا استفاده میکند.
به کارگیری نیروی جوان و متخصص
شرکت غذایی نیکا خوراک جنوب برای حفظ کیفیت و نوآوری در محصولات خود از نیروی جوان و متخصص استفاده میکند.
مهارت ها و فن آوری ها
کنسرو ماهی در شرایط عادی، حاوی نگهدارنده و افزودنی خاصی نیست مگر اینکه با توجه به ذائقه مردم برخی افزودنیهای مجاز مثل سبزیها و ادویهجات یا سس و… به تن ماهی اضافه شود. مطلقاً نگهدارنده شیمیایی در روند کنسرو کردن استفاده نمیشود. نمک نیز به عنوان نگهدارنده و افزایشدهنده زمان ماندگاری محصول به کنسرو اضافه میشود اما میزان آن خیلی بالا نیست، البته کسانی که باید رژیم غذایی محدود از نمک را دنبال کنند بهتر است که این محصول غذایی را نخورند.
