PAK NEJAD

لواشک دارای مقدار زیادی سدیم و پتاسیم است و می تواند تعادل الکترولیت های بدن مادر را حفظ کند.

لواشک یکی از خوشمزه ترین خوراکی های پرطرفدار است که طعم ترش و شوری دارد و از یک، دو یا چند نوع میوه مانند انواع آلوها، سیب، گلابی، زرشک، لیمو، زغال اخته و انار تهیه می شود. روزهای تابستان را غنیمت بشمرید و در این فصل پر میوه لواشک های خانگی با طعم های مختلف مخصوص ذائقه خودتان تهیه کنید. لواشک جدا از طعم بی نظیرش که باعث می شود کسی آن را رد نکند، خواص تغذیه ای و درمانی زیادی نیز دارد که در این بخش از سلامت نمناک و در ادامه مطالب بررسی خواص خوردنی ها شما را با فواید لواشک آشنا می کنیم.

نکات برجسته این برند

ویتامین ها و مواد مغذی فراوان

لواشک دارای ویتامین های A و B می باشند. لواشک یا میوه های خشک شده دارای مواد مغذی مانند فیبر، مواد معدنی، فسفر، کلسیم و آهن هستند.

مبارزه با خستگی

لواشک با دارا بودن ویتامین ها و مواد غذایی فراوان باعث سلامتی می شود و با خستگی و سایر مشکلات سلامتی مبارزه می کند.

کمک به کاهش وزن

مقدار فیبر موجود در لواشک باعث می شود که فرد برای مدت زمان طولانی تر احساس سیری کند. لواشک جایگزین بهتری برای شیرینی ها است و با کاهش مصرف کربوهیدراتها و قندها بطور به کاهش وزن کمک می کند. لواشک به دلیل کالری پایین، به عنوان یک میان وعده مناسب می باشد و مصرف آن سبب افزایش وزن نمی شود.

مهارت ها و فن آوری ها

کیفیت
99%
دسترسی به محصول
99%
بسته بندی
99%
قیمت
99%

لواشک لیمو سرشار از آنتی اکسیدان است. آنتی اکسیدان ها باعث از بین بردن رادیکال های آزاد و نوسازی سلول های تخریب شده، می شوند و خاصیت ضدسرطانی دارند.